Agenda | WSO2Con Asia 2018

Agenda

WSO2ConASIA 2018

Aug 8-9 | Colombo

AGENDA

12:00 p.m.
1 hr
- 13:00
Registration
1:00 p.m.
15 min
13:00 - 13:15
Opening
1:15 p.m.
45 min
13:15 - 14:00
Opening Keynote
Integration is Sexy

Tyler Jewell,
CEO, WSO2

2:00 p.m.
45 min
14:00 - 14:45
Customer Keynote
Go Digital or Go Home

Jehan Mutaliph,
Chief Digital Officer, MAS Holdings

2:45 p.m.
30 min
14:45 - 15:15
BREAK
3:15 p.m.
45 min
15:15 - 16:00
Keynote
How to Build an Agile Enterprise

Asanka Abeysinghe,
Vice President - Architecture, CTO Office, WSO2

4:00 p.m.
45 min
16:00 - 16:45
Keynote
Are You a Software Company Yet?

Sanjiva Weerawarana,
Founder, Chairman and Chief Architect, WSO2

4:45 p.m.
45 min
16:45 - 17:30
Panel Discussion: Building an Agile Enterprise

Yosha Gupta, Digital Financial Specialist and Financial Inclusion Consultant, IFC, World Bank Group
Jigme Tenzing, Chief ICT Officer, Department of IT & Telecom, Royal Government of Bhutan
Nisala Kodippili, Chief Information Officer, Nations Trust Bank
Niranjan Prabhu, Chief Information Officer and Director, Australian Catholic University
Mifan Careem, Vice President - Solutions Architecture, WSO2 (Moderator)

5:30 p.m.
2 hr
17:30 - 19:30
NETWORKING EVENT
08:30 a.m.
30 min
08:30 - 09:00
Registration and Continental Breakfast
Digital Native Strategies Architecture Customer Stories
9:00 a.m.
30 min
09:00 - 10:30
Unraveling Todays Disruptive Tech Landscape

Srinath Perera,
Vice President - Research, CTO Office, WSO2

09:00 - 10:30
Microservices, Containers, and Beyond

Lakmal Warusawithana,
Senior Director - Cloud Architecture, WSO2

09:00 - 10:30
e-Government in Bhutan

Jigme Tenzing,
Chief ICT Officer, Department of IT & Telecom, Royal Government of Bhutan

9:30 a.m.
30 min
09:00 - 10:30
09:00 - 10:30
09:00 - 10:30
10:00 a.m.
30 min
09:00 - 10:30
09:00 - 10:30
09:00 - 10:30
10:30 a.m.
30 min
10:30 - 11:00
BREAK
Managing APIs Identity Beyond Borders Customer Stories
11:00 a.m.
30 min
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
Personalized Experience Management and High Response Rates in an API Economy

Lahiru Waduge,
Head of Client Services, Emovyz

Andun Gunawardana,
Co-founder and Principal Engineer, Emovyz

11:30 a.m.
30 min
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
Qantas APIs Take Flight

Souvik Mukherjee,
Domain Owner - Integration, Qantas Airways Limited

12:00 p.m.
30 min
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
11:00 - 12:30
12:30 p.m.
1 hr
12:30 - 13:30
LUNCH
Modernizing Enterprise Integration Democratizing Stream Processing Customer Stories
01:30 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
Get on the Bus for the Journey

Bernard Stepien,
Associate Director, IT Applications & Platforms, Australian Catholic University

02:00 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
Streaming SQL in the Real World

Vidura Gamini Abhaya,
Senior Director - Solutions Architecture, WSO2

13:30 - 15:00
02:30 p.m.
30 min
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
13:30 - 15:00
Partner Program Update

John Saylor,
Vice President General Manager of Global Channels and OEM, WSO2

03:00 p.m.
30 min
15:00 - 15:30
BREAK
Open Banking DevOps Tutorial
03:30 p.m.
30 min
15:30 - 17:00
15:30 - 17:00
15:30 - 17:00
Build an End-to-end Use Case Using WSO2 Components and Reference Architecture

Asitha Nanayakkara,
Associate Technical Lead, WSO2
Malithi Edirisinghe,
Technical Lead, WSO2
Dassana Wijesekara,
Director - Solutions Architecture, WSO2
Uvindra Jayasinha,
Technical Lead, WSO2

04:00 p.m.
30 min
15:30 - 17:00
15:30 - 17:00
04:30 p.m.
30 min
15:30 - 17:00
Open APIs for Financial Inclusion

Yosha Gupta,
Digital Financial Specialist and Financial Inclusion Consultant, IFC, World Bank Group

15:30 - 17:00
05:00 p.m.
4 hr
17:00 - 21:00
CONFERENCE PARTY